PDA

View Full Version : Site Eklediğimde boş sayfa çıkıyor

sakkan
05-01-2008, 11:29 AM
Merhaba lisans aldım ve sitemi kurdum.

yanlız site bilgilerini girip ekle dediğimde bomboş bir sayfa çıkıyor ve bir şey eklemiyor neden olabilir?

sakkan
05-01-2008, 08:55 PM
bu konuda bilgisi olan kimse varmı,hiç link ekliyemiyorum submit dediğim zaman boş sayfa çıkıyor hata kodu vermiyor ,test.php yi çalıştırdım serverda problem yok herşey uygun.

link:

sistemyardim.com

(bu arada sayın sporter siteye bir gidiniz sadece bir konuya ,yapması basit gibi bir şey yazıp çıktınız eğer türkçe destek hikaye ise bilelim ingilizce kısmına yazalım,ben bu sistemin lisansını sırf türkçe destek var diye aldım)

falsealarm
05-01-2008, 09:55 PM
Sakkan,
1. Tum yabanci dillerde verilen destegin "gonullu" destek oldugunu belirtmek isterim.
2. Kullanicilarin isimleri altindaki Supporter ibaresi, phpLD lisans sahibi ve ucretli destek bolumu uyesi olduklarini gosterir, diger kullanicilara destekle yukumlu olduklarini gostermez.
3. Verdigin detaylar yeterli degil, submit hatalarini admin panelinde mi aliyorsun kullanici mi belli degil.

sakkan
05-02-2008, 07:32 AM
haklı olabilirsin ama sende moderatorde yazıyor:)

sorunum şu birisi gelsi ana sayfadan kendi sitesini eklemek istedi(admin diğil)
tüm bilgilerini e-mail site adresi hepsini doldurdu.continue dedi bekliyor ve ardından bomboş bir sayfa çıkıyor.hata kodu yok.explorer hata koduda yok.

tesşekkürler

siteye bakmak istersen:

sistemyardim.com

falsealarm
05-02-2008, 07:51 AM
Moderator olarak tek yukumluluk forumda paylasimin seviyeli yapildigini denetlemektir. Ben yardim etmem demiyorum, zaten her acilan thread'e en az bir iki kez cevap vermeye calisiyorum. Yetmedigi zaman ise Ingilizce olarak ana thread'e atiyorum. Ama bu her konuya detayli bilgi verebilecegim anlamina gelmez.

Ayrica sitendeki submit sayfasina baktim. Tum bilgileri duzenli girdim, sadece reciprocal hatasi aldim. Zorunlu kildigin reciprocal linkini siteme ekleme durumum olmadigi icin devam edemedim. Eger admin panelden reciprocal zorunlulugunu kaldirirsan tekrar bakarim.

sakkan
05-02-2008, 09:00 AM
reciprocal özelliğini iptal ettim normal eklendi çok teşekkür ederim birde şu basit dediğin site özinlemeyi anlatırsan çok sevinirim ingilizce modlarda baktım ama çok farklı işlemler var