PDA

View Full Version : phpld yi upgrade yapmak?

Tobin
05-06-2008, 10:37 AM
ücretsiz kullandığım phpld scriptini ücretli alıp yüklemek istiyorum.
yardım ederseniz sevinirim

falsealarm
05-06-2008, 01:29 PM
Herhangi bir mod ekledin mi?

Tobin
05-09-2008, 10:57 AM
Content visible to registered users only.

hayır, ilk hali ile kullanıyorum.
lisanslı alıp kullanmak istiyorum. ama upgrade yapmada problem yaşarım diyerekten ilk önce bir soriyim dedim.

birde 75 dolar ve 25 dolar lık scriptler arasında . fiyatı yüksek olanda lisansını alıp birden fazla domain altında kurulum gerçekleşebiliyor . 25 dolarlık olanda ise sadece bir domain altında kurulum yani kullanım oluyor? doğrumu?

teşekkürler bu arada

falsealarm
05-09-2008, 03:19 PM
Eger herhangi bir mod kurmadi isen, upgrade zorluk cikarmamasi lazim. $25 ile $75 ucretli versiyonlar arasindaki fark, $75 ucretli versiyonda 'footer' kismindaki link yok. Aradaki tek fark bu ve maalesef birden fazla domain'i kurma imkani verilmiyor. Simdilik boyle satilan bir lisans yok ama David ile konusarak bireysel bir uzlasmaya varilabilir.

Tobin
05-10-2008, 12:19 PM
25 dolarlıktan satın aldım hayırlı olsun bakalım download ettim şimdi kurmaya başlayacam hostinge
onun haricinde yapılması gereken bir işlem varmı daha?

falsealarm
05-11-2008, 06:06 AM
Bence herseyden once database'in backup'ini almalisin. Bilmiyorum bunu hatirlatmama gerek varmi idi ama yinede hatirlatayim dedim. Her ne kadar binlerce kullanici denemis olsa bile her upgrade bir degil, o yuzden isi garantiye alman lazim.
Modsuz bir versiyonun upgrade'i dosyalari yeniden FTPleyip install.php'yi calistirmak kadar basit. Sonuclari mesaj olarak gecersen seviriniriz.

Tobin
05-11-2008, 09:20 AM
upgrade yapmadım. aslında şöyle link sayısı oldukça çokta. zamanım olmadığı zaman linkleri kabül kısmında . kategori doğruluğu varmı ince ayrıntılara girmeden onay verirdim. ama şimdi işi ciddiye alıp her siteyi kabül etmeyecem,kurallara uyulduğu sürece tabi.

zaten sitem. googlede iyi yerlerde tekrar kullanıcılar bulur sitemi, link sayısında problem olmaz.
siteyi söyle düzgünce oturtiyim link veririm sizde bakarsınız arkadaşlar eksiklerim varmı diye.

bu arada saol @falsealarm. r10. net te üyeliğin varmı?

falsealarm
05-12-2008, 05:39 AM
Evet, genelde ayni ismi kullaniyorum.