PDA

View Full Version : Kurulum bitti admin paneline giremiyorum.

faruqi
05-21-2010, 05:21 PM
firmarehber.in/deneme adresine kurdum kurulum bitti ancak admin paneline giremiyorum

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/firmareh/public_html/deneme/admin/init.php on line 194

Notice: SmartyValidate: [is_valid] form 'login' is not registered. in /home/firmareh/public_html/deneme/libs/smarty/SmartyValidate.class.php on line 273

Notice: SmartyValidate: [validate plugin] form 'login' is not registered. in /home/firmareh/public_html/deneme/libs/smarty/plugins/function.validate.php on line 46
Notice: SmartyValidate: [validate plugin] form 'login' is not registered. in /home/firmareh/public_html/deneme/libs/smarty/plugins/function.validate.php on line 46

zannedersem php 5.3 linux host kullanıyorum sorun ondan kaynaklanıyor kodları php .

e göre düzenlemek gerek gibi. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

exhausted
05-21-2010, 07:32 PM
Öncelikle ekteki dosyayı indirin ve "libs/adodb/adodb.inc.php" ile yer değiştirin ardından, aşağıda verdiğim dosyaların içinde bulunanları değiştirin:
Değiştirmeden önce adodb.inc.php dosyasının mutlaka yedeğini alın.
Content visible to registered users only.
Content visible to registered users only.

dosya: /include/functions.php
dosya: /admin/init.php
dosya: /admin/dir_links_edit.php
dosya: /admin/dir_categs_edit.php
dosya: /admin/conf_users_edit.php

faruqi
05-21-2010, 08:04 PM
Notice: SmartyValidate: [is_valid] form 'login' is not registered. in /home/firmareh/public_html/deneme/libs/smarty/SmartyValidate.class.php on line 273

hatası geçmedi hala.

Anons iptal :) kardeş teşekkürler ellerine sağlık enteresan birşey aradan 1 saat geçtikten sonra çalıştı. tekrardan teşekkürler...

exhausted
05-22-2010, 07:05 AM
Rica ederim. her zaman sorunlarınızı yazabilirsiniz