PDA

View Full Version : Support phpLD in limba romana

eugenius
02-02-2008, 06:45 PM
Salut.

Sunt eugenius din Romania si ma intreb daca nu cumva sunt destui utilizatori de phpLD din Romania, astfel incat sa putem discuta si noi problemele noastre in limba materna (vad ca nemtii fac asta deja).

Astept aici mesajele voastre.

shadav
02-02-2008, 11:31 PM
hello Eugenius, i moved this topic to the language forum :D

i'm afraid that my translator butchered what you said...

If there's a high demand for a Romania Language forum, I believe that one could be made :)
so start inviting your friends to use phpLD :D

if you need any help, feel free to ask

Boby
02-04-2008, 11:33 PM
Eu sunt de acord cu un forum in romana, si as putea vorbi cu David sa ne faca unul. Adica pt cei care folosesc phpLD si au nevoie de ajutor.

Avand in vedere ca am fost destul de activ si in forumul german, si admin peste tot forumul, sunt cateva chestii care nu as vrea sa se intample:
- pt o mana de utilizatori nu merita, cei din forumul german au multi, dar prin forumurile celalalte straine cam bate vantul si au o gramada de bump-uri ca nu are cine sa raspunda la posturi
- nu vreau sa vad acelasi post in romana, si apoi in engleza in alte 10 forumuri cum spre exemplu obisnuiesc cativa utilizatori din forumul german

In rest, aveti mana libera din partea mea, si sper sa se adune cativa romanasi :)

Punct
02-05-2008, 11:30 PM
cred ca sunt destul de multi... dar uita sa treaca pe aici, au luat ce era mai important, scriptul :) ce rost are sa mai vina si pe la support :)
Boby, reusesti ceva cu limba romana ?:)

Boby
02-06-2008, 03:08 PM
Content visible to registered users only.
Ce sa reusesc?
Te referi sa deschid un forum in romana?

Inca nu am vb cu David, am zis ca mai astept sa vedem cati se anunta aici. Voi ce ziceti?

doro
06-28-2008, 01:59 PM
Şi moi tot din România. Sunt o tonă de directoare româneşti ce folosesc phpld, din păcate majoritatea nu se sinchisesc însă să dea bani pe v. 3, ci se folosesc doar de aia free. O dată cu asta nu sunt nici prea interesaţi să investească mult timp/efort în ea, respectiv să petreacă timp în vederea dezvoltării platformei..

chris003
10-03-2008, 11:09 AM
Salutare,

Folosesc versiunea phpLD 3.x si am un director in limba romana.

Problema pe care o intampin este folosirea diacriticelor romāneşti in mod rewrite:

Exemplu:

in loc de .../Artă_şi_cultură/
este afisat .../Atr___i_cultur_/

Stie cineva rezolvarea?

Va multumesc frumos

mighi
10-04-2008, 06:51 PM
sunt PRO pentru o sectiune in limba romana! Chiar daca lucrez cu acest script pe un site in limba engleza mi-ar fi de folos ceva sfaturi de la romanii nostri :)

Totti
12-30-2008, 07:37 PM
Se mai aude ceva in legatura cu sectiunea in limba romana ?