PDA

View Full Version : Title'nin yanına ufak bir resim

oezesch
04-15-2009, 06:19 PM
Merhaba,

ben belirli Linkler altına Resim getirmek istiyorum. Örneğin yeni kaydedilen Link, www.oezesch.de (http://www.oezesch.de). Bu kaydedilen Linkin hemen Başlığın (Titel'in) yanına ufak bir resim getirmek istiyorum. Her kaydedilen Linklere farklı resimler içermesi gerekiyor. O yüzden verilecek Code'da ID Numarası gerekmekte.

Ben bir Code getirdim fakat ne yazikki çalışmadı:
Content visible to registered users only.Acaba bir bilen ya da bir deneyen varmıdır? Bu konuda yardımcı olunursa çok memnun olurum.

Teşekkürler...

David
05-22-2009, 03:38 PM
Bu bir cevapsız üzgünüm. Bu yardım hala gerek var mı?

falsealarm
05-22-2009, 04:27 PM
David: Yes, I believe this request still is outstanding however before I translate it to English I need further clarification.

Oezesch: Yukarida verdigin ornek sadece link ID'si 1 olan link icin calisacaktir. Yapmak istedigini biraz daha acik yazar misin? Yeni linklere yildiz mi eklemek istiyorsun, yoksa her link'e ID'sine bagli bir resim mi koymak istiyorsun? Yazdigin tam anlasilmiyor.

faxcon
05-30-2009, 03:53 PM
Content visible to registered users only.

Evet tam olarak aradığım konu buydu eğerki mümkünse her ikisinide yapamayızmı yada her link'e ID'sine bağlı bir resim,icon koymak istiyorum umarım yardın eden olucaktır.